Pink panda haul

Pozdrav svima! Prije nego krenem na post htjela sam vas obavijestiti da će slijedeći tjedan izaći samo 2 posta jer neću stići, ako uhvatim vremena izaći će ih više.

Prije nekoliko dana na Pink padni je bila besplatna poštarina tako da sam odlučila kupiti nekoliko proizvoda. Jedva sam čekala da paket dođe.

Proizvodi su došli u bijeloj omotnici i unutra su bili umotani u ovaj veseli šareni papir. Neki proizvodi su još bili dodatno zaštićeni s  ovim pucketavim papirom. Prvi proizvod je Freedom Pro-matte tekući puder, moj je u nijansi 02. Nisam htjela riskirati i kupiti neki skuplji puder pa da mi nijansa ne odgovara. Ova nijansa puder je ista kao i moja koža, nanijela sam je samo da vidim kako izgleda na licu. Za sada mogu reći da ima slabo do srednje prekrivanje i da je lagan na koži, ali obvezno ću vam javiti. Njegova cijena je 22,90 kn i možete ga naručiti OVDJE.Slijedeći proizvod je W7 shimmer bronzer. Ima predivno pakiranje i to me je i privuklo. Nisam ga još isprobala na licu, ali na ruci jesam i sviđa mi se njegova pigmentiranost i možete vidjeti shimmer unutar njega. Mislim da bi mi mogao biti malo tamniji za moj ten, ali vidjet ću još kako izgleda na licu. Njegova cijena je 21,90 kn i možete ga naručiti OVDJE.Kako imam dva Makeup revolution mono sjenila i zadovoljna sam s njima tako sam odlučila naručiti još jedno i u to u kričavo pink nijansi, Pink is it!. Odlične je pigmentacije kada je nanosite na kapak. Koštala je 14,90 kn i možete je naručiti OVDJE.


Za kraj imam dva Golden rose laka za nokte. Svaki puta kada sam gledala da naručim nešto uvijek je pola toga rasprodano i na kraju sam se odlučila na dva laka u nijansama 74 i 90. Oba su mi predivna i jedva čekam da ih nosim. Cijena jednog je 8,99 kn. Nijansu 74 možete naručiti OVDJE, nijansu 90 OVDJE.Jeste li isprobali neki od ovih proizvoda?Primjedbe

  1. Lakovi su prelijepi!
    Cula sam samo dobre utiske o ovoj stranici :)

    https://myfirsttextvm.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  2. Slažem se. Imaju super proizvode, ali što se dostave tiče prije bi paket došao za dan ili dva. :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Blogmas #6: Pet TAG

Wishlist for 2017.

Blogmas #6: Essence ho ho ho paleta